Reiki/TuiNa oefendag

Thai Wor Tong organiseert regelmatig een oefendag voor Reiki/TuiNa. Wanneer je eerder een Reiki/TuiNa cursus bij ThaiWor Tong hebt gedaan, kun je hier aan deelnemen. Het is een mooie manier om onder begeleiding alle Reiki en TuiNa technieken te oefenen en feedback te krijgen over je manier van behandelen. Daarnaast kom je altijd wel weer met wat extra informatie thuis.

Wat gaan we doen

Je gaat alle technieken van de TuiNa massage doen, zoals je die tijdens de cursus(sen) hebt geleerd. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het geven van een Reikibehandeling. We oefenen met alle niveaus door elkaar, waardoor bij elkaar mee kunt kijken en van de ervaring van andere deelnemers kunt leren. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om die dag vragen te stellen.

Informatie

Kosten: € 75,- p.p. inclusief lunch
Waar: Thai Wor Tong

Meer informatie?

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende oefendag, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of stuur een e-mail naar Thai Wor Tong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..