Qi Gong

Wat is Qi en Qi gong


Qi gong betekent werken met energie. Qi staat voor 'levensenergie' en Gong staat voor 'vaardigheid of werken met'. Het is de kunst van het opwekken en beheersen van de levensenergie. Qi gong be-vordert daarmee de circulatie van energie in uw lijf en het vergroten van de eigen innerlijke kracht. De effecten van Qi gong versterken vooral het zelfherstellende vermogen.

Cursusaanbod

Thai Wor Tong biedt diverse cursussen en trainingen aan. Hieronder vind je ons aanbod. Kijk in de agenda voor het overzicht.

 

Reiki/TuiNa oefendag

Thai Wor Tong organiseert regelmatig een oefendag voor Reiki/TuiNa. Wanneer je eerder een Reiki/TuiNa cursus bij ThaiWor Tong hebt gedaan, kun je hier aan deelnemen. Het is een mooie manier om onder begeleiding alle Reiki en TuiNa technieken te oefenen en feedback te krijgen over je manier van behandelen. Daarnaast kom je altijd wel weer met wat extra informatie thuis.

Lees meer: Reiki/TuiNa oefendag

Reiki /TuiNa cursussen

Bij Thai Wor Tong wordt een uniek combinatie van Reiki en TuiNa massage als cursus aangeboden.

Reiki is werken met universele energie. Thai Wor Tong biedt cursussen waarin je dit vermogen ontwikkelt en daarnaast leer je de basis van de verschillende TuiNa massagetechnieken; een unieke manier om de universele energie over te dragen.


Deze training wordt in 3 niveau's aangeboden. Daarna is het mogelijk om de Reiki mastergraad te behalen.

Lees meer: Reiki /TuiNa cursussen

Cursus Reiki/TuiNa 1

Tijdens de cursus Reiki/TuiNa 1 cursus leer je de basisprincipes van TuiNa massage, krijg je de eerste vier Reiki inwijdingen en leer je jezelf en anderen te behandelen. Alles wordt tijdens 4 dagdelen uitgebreid geoefend, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Lees meer: Cursus Reiki/TuiNa 1